Kéfir aux flocons d'avoine et fruits au four

Prep Time:

10 Minutes

Cook Time:

20 minutes

Serves:

4 Servings

Level:

Intermediate

About the Recipe

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredients

  • 150g de flocons d'avoine

  • 250g de kéfir demi-écrémé

  • 1 mangue

  • 2 bananes

  • 100g de myrtilles

  • 1 càc de cannelle

  • 1 pincée de noix de muscade

  • amandes effilées

  • beurre de cacahuète (facultatif)

Preparation

étape 1


Dans un plat allant au four (pas trop grand), mélanger le kéfir, les flocons d'avoine, la cannelle et la noix de muscade. Bien étaler le mélange.


étape 2


Couper la mangue en morceaux et répartissez-les dans plat. Disposer les myrtilles.

Couper les bananes dans le sens de la longueur et et les déposer de manière à recouvrir la préparation.


étape 3


Parsemer 4 càs d'amandes effilées et glisser 20 minutes au four préchauffé à 180°C.